Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:HAMADA HELMY ABDELBADIE ABDELHAMID
Rezultate gjithsej: 1

ALRAWAAD

M22309029U
(Tregti e filtrave te ujit dhe prodhimin e ushqimit per bagetine, import- eksport me shumice)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni