Skip to content

AA Paper Packing
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-07-01 10:00:40
JSON

NIPT: M23023202C
Administrator: Aleksander Kurti
Objekti i Veprimtarisë: Import, eksport. perpnuim, prodhim, magazinim, te produkreve te plastikes, letres dhe kartonit per amblazhim.
Emërtime të tjera Tregtare: AA Paper Packing
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07/06/2022
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi; Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Bradashesh, Balëz e Poshtme, Pasuria nr. 310/1/1- ND, zona kadastrale nr.1079, fshati Balëz e Poshtme, Njesia Administrative Bradashesh

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 01.07.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja