Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Andrea Vincenzo Passaro
Rezultate gjithsej: 2

KUTI INTERNATIONAL

L81318039G
(Konsulence IT, menaxhimin e sistemeve te IT-se-se, prodhim i programeve kompjuterike software, pjesemarrjen ne tendera publike ne kete drejtim. projektimin, prodhimin, shitje me shumice dhe pakice, per llogari )

Tiranë ALL

AA Paper Packing

M23023202C
(Import, eksport. perpnuim, prodhim, magazinim, te produkreve te plastikes, letres dhe kartonit per amblazhim.)

Elbasan ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni