Skip to content

Lak speed
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-05 14:42:39
JSON

NIPT: M23421603N
Administrator: Lulëzim Haskaj
Objekti i Veprimtarisë: Agjenci Doganore. Kryerje e proçedurave për deklaratat e importit dhe eksportit për klientë. Përfaqësimi i kientëve pranë Administratës Doganore Shqiptare. Konsulencë në fushën e legjislacionit doganor.
Emërtime të tjera Tregtare: LAK SPEED
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18/10/2022
Rrethi: Gjirokaster
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Gjirokastër, Dogana-Kakavie, rruga nacionale “Gjirokastër-Kakavie”, godinë 1-katëshe, nr.pasurie 603276, ZK.2030

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 05.11.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro