Skip to content

ATRIUM DELUXE RESORT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-19 14:53:27
JSON

NIPT: M23509805H
Administrator: Enio Jahelezi
Objekti i Veprimtarisë: Ofrim sherbimi si Hoteleri, akomodim me qellim pushimi apo biznesi nga shtetas shqiptare apo te huaj si dhe sherbimet: Bar, restorant, turizem, organizim eventesh dhe konferencash, sherbim parkimi.Rezervime online
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 17/10/2022
Rrethi: Kavajë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
KAVAJE Rruga Dardania,Mali Robit,zona kadastrale 1791,nr pasurise 137/115 Golem,Kavaje 2501

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.11.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro