Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Enio Jahelezi
Rezultate gjithsej: 8

ROBERT HAJN

L61606026O
(Tregtimin e mallrave brenda dhe jashtë vendit dhe të eksport importit me shumicë e me pakicë si ushqimorë e joushqimorë, industriale, tekstile, konfeksione, mallra të konsumit të gjere, prodhime bujqës)

Tiranë ALL

CINCO CLUB

L62126017K
(Bar-Pub, lokal nate me aktivitet 24 ore, Bistro, Snak-bar, Club, Longe. Mikpritje organizim eventesh artistike, spektakle kërcimi, studio dance, evente televizive. Importeksport materialesh robotike për kriji)

Tiranë ALL

HOTEL DELUXE

L62415007D
(Bar - Restorant, Hoteleri, turizëm.)

Tiranë ALL

CAVALLI CLUB

L92020024J
(Bar-Pub, lokal nate me aktivitet 24 orë, Bistro, Snak-bar, Club,Lounge. Mikpritje organizim eventesh atistike, spektakle kërcimi, studio dance, evente televizive. Import-eksport materialesh robotike për krij)

Tiranë ALL

CINCO CLUB

M02124028K
(Bar-restorant dhe club.)

Tiranë ALL

Cinco Summer

M11822506U
(Lounge bar, me aktivitet 24 ore. Import-eksport materialesh robotike per krijim atmosfere eventesh artistike, aparatura teknologjise LED, sistem ndricimi dhe sistem elektronik i drejtimit te ndricimit te tel)

Durres ALL

BIP COURIER

M12410009N
(Agjensi sherbimesh postare, e dila konsiston: Ushtrimi i aktivitetit tregtar te transportit me te gjitha mjetet e transportit: me toke, det, rruge ujore dhe ajrore te brendshme, dhe pergjithesisht ben pjese )

Tirane ALL

ATRIUM DELUXE RESORT

M23509805H
(Ofrim sherbimi si Hoteleri, akomodim me qellim pushimi apo biznesi nga shtetas shqiptare apo te huaj si dhe sherbimet: Bar, restorant, turizem, organizim eventesh dhe konferencash, sherbim parkimi.Rezervime )

Kavajë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni