Skip to content

QENDRA MULTIFUNKSIONALE POGRADEC
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-14 13:10:44
JSON

NIPT: M23706601A
Administrator: Alma Kanina
Objekti i Veprimtarisë: • Projektimin, financimin, zhvillimin, menaxhimin e projekteve dhe veprimtarive sportive dhe kulturore, të të gjitha llojeve përjashtuar futbollin, me qellim nxitjen dhe masivizimin e sportit ndërthurur me kulturën, krijimin e akademive sportive dhe ekipeve zinxhir. • Dhenien ne perdorim te treteve, ruajtjen, mirembajtjen, dhe menaxhimin e objekteve qe shoqeria do të ketë në administrim. • Çdo BULETINI aktivitet tjeter ne perputhje me legjislacionoin ne fuqi. • Kryerja e pagesave te dietave, honorareve, sigurimeve dhe pagave. • Kryerjen e te gjitha veprimeve te nevojshme për arritjen e qëllimit te shoqërisë. • Përfaqësimin e shoqërive te ndryshme shqiptare apo te huaja qe kane objekt te njëjte apo te përafërt me te kesaj shoqërie. • Financimin e projekteve qe kane lidhje me veprimtarine e shoqërisë, të paraqitur nga shoqata të ndryshme ne territor të Republikes se Shqiperise.
Emërtime të tjera Tregtare: QENDRA MULTIFUNLSIONALE POGRADEC
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 02/12/2021
Rrethi: Pogradec
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 350
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Anëtarë Bordi: Anxhela Andoni; Durim Toska; Enton Berberi
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Pogradec, prane Qendres Kulturore Lasgush Poradeci me kod postar 7301

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 14.06.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 14.04.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Punuar Nga : A.Lala / A.B/ A.Baja