Skip to content

EL- PETROL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-03-23 15:29:22
JSON

NIPT: M23902404V
Administrator: Ledjon Çela
Objekti i Veprimtarisë: Projektim, ndertimi dhe perdorimi i impianteve teknologjike (rafinerive), tubacioneve dhe depozitave per perpunimmin, transportimin, depozitimin dhe tregtimin (importimin dhe eksportimin) e naftes, gazit dhe nenprodukteve te tyre, si dhe biokarburanteve. Importim eksportim e tregtim i mallrave industrial, materiale ndertimi, paisje aparatura per projektimin, ndertimin e perdorimin e impianteve teknologjike (rafinerive), tubacioneve e depozitave per naften, gazin e nenproduktet e biokarburantet.
Emërtime të tjera Tregtare: EL- PETROL
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 01/03/2022
Rrethi: Lushnje
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 3 500
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Adnand Çela; Antoina Çela; Manushaqe Çela
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lushnje, Rr e Fierit,lagjja Karbunare,pasuria Nr.28/69,zk 8571,9001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 23.03.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja