Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ledjon Çela
Rezultate gjithsej: 2

EL-DON

M04411401E
(Aktivitete ne fushen e turizmit hoteleri,komplekse sportive e pishina,dhe ofrimi I sherbime dhe podhimeve te tjera ne fushen e ushqimit social si bar-kafe dhe restorante.Servis,lavazho e sherbime te ndryshme me)

Lushnjë ALL

EL- PETROL

M23902404V
(Projektim, ndertimi dhe perdorimi i impianteve teknologjike (rafinerive), tubacioneve dhe depozitave per perpunimmin, transportimin, depozitimin dhe tregtimin (importimin dhe eksportimin) e naftes, gazit dhe)

Lushnje ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni