Skip to content

Nika 2007
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-04-11 12:35:59
JSON

NIPT: M24007802G
Administrator: Pandeli Nika
Objekti i Veprimtarisë: Shitje dhe Blerje Pasuri te pa luajtshme, Sherbime ne fushen e turizmit.
Emërtime të tjera Tregtare: Nika 2007
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 31/03/2022
Rrethi: Sarande
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Sarande, Lagjja nr.3, Rruga Skenderbeu, Godina nr.25, Kati i Pare

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 11.04.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja