Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Pandeli Nika
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

"NIKA"

J74818826S
(Tregtimi me shumice dhe pakice i artikujve industriale ,bujqesore ,blegtorale,ushqimore,materiale ndertimi, hidraulike, hidrosanitare, elektrike,pjese kembimi,import-eksport te te gjithe artikujve. Tregetim pro)

Sarandë 3669333 ALL

Nika 2007

M24007802G
(Shitje dhe Blerje Pasuri te pa luajtshme, Sherbime ne fushen e turizmit.)

Sarande ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni