Skip to content

AMOR BISTRO BAR
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-29 08:57:59
JSON

NIPT: M24715204B
Administrator: Admir Bezhani
Objekti i Veprimtarisë: Restorant, bar, shitje me pakice, take away ose delivery
Emërtime të tjera Tregtare: AMOR BISTRO BAR
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 17/10/2022
Rrethi: Kruje
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: I. LANDWAYS INTERNATIONAL, shoqëri me përgjegjësi te kufizuar e se drejtës shqiptare, me NIPT K61422004L me seli qendrore ne TIRANE Rruga Themistokli Gërmenji , pranë zonës së TVSH , Shkalla 1 , Kati 1 . dhe administrator & ortak i vetem Gazmend Haxhia. Sipas te dhenave te QKB deri me date 29.11.2022

II. ARC, shoqëri me përgjegjësi te kufizuar e se drejtës shqiptare, me NIPT K81728025F me seli qendrore ne TIRANE, Rruga "Themistokli Germenji", Nd.1 dhe administrator Zenel Hysenbegasi. Ortak i vetem eshte Besnik Leskaj Sipas te dhenave te QKB deri me date 29.11.2022

Subjekti Juridik nuk ka regjistruar të dhëna në regjistrin e pronarëve përfitues RPP
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kruje, FUSHE KRUJE Tirana International Airport "Nene Tereza" Food & Beverage Area No. Landside, Rinas, Kruje. 1504

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 29.11.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Ekstrakt historik i regjistrit te Pronareve Perfitues date 29.11.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro