Skip to content

Maritza
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-09-26 07:40:31
JSON

NIPT: M27123001Q
Administrator: Silvana Toshkova
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimin dhe perpunimin e kepuceve dhe pjeseve te saj, prodhimin e objekteve prej lekure dhe te ngjashme me lekure, duke perdorur lenden e pare nga jashte shtetit, nga klienti dhe shitjen e produktit te perfunduar jashte vendit, ne fushen e përpunimit aktiv, dhe ne nje faze te dyte duke blere direkt lenden e pare dhe shitjen direkt te produktit te perfunduar si ne tregun e brendshem ashtu dhe ate te jashtem. Import-eksport, prodhim e tregtim, me shumicë e pakicë të artikujve industrial, të makinerive të të gjitha llojeve, të paisjeve dhe impianteve të ndryshme të karakterit publik, industial, tregtar, etj.
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 21/09/2022
Rrethi: Shkoder
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Bullgari
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkoder, Lagjja Skenderbeg , rruga "Levizja e Postribes" godine 1-kateshe , nr 64 , zona industriale

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 26.09.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro