Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gergana Boycheva
Rezultate gjithsej: 1

Maritza

M27123001Q
(Prodhimin dhe perpunimin e kepuceve dhe pjeseve te saj, prodhimin e objekteve prej lekure dhe te ngjashme me lekure, duke perdorur lenden e pare nga jashte shtetit, nga klienti dhe shitjen e produktit te per)

Shkoder ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni