Skip to content

ZORA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-19 15:06:39
JSON

NIPT: M27309002G
Administrator: JELENA ZIZIC
Objekti i Veprimtarisë: Import dhe Export te luleve dhe bimëve medicinale, pemëve dhe luleve dekorative, esenca eterovajore, prodhime te arroreve, vaj ulliri, te gjitha llojet e djathrave, fruta dhe perime
Emërtime të tjera Tregtare: ZORA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 21/10/2022
Rrethi: Shkoder
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Mal i Zi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
SHKODER Lagjja Perash, Rruga Edith Durham, godine 5-kateshe, kati i I-re, zona kadastrale me nr.8594, Nr.pasurie nr.3/243-N 4001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.11.2022
Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 19.11.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro