Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:JELENA ZIZIC
Rezultate gjithsej: 1

ZORA

M27309002G
(Import dhe Export te luleve dhe bimëve medicinale, pemëve dhe luleve dekorative, esenca eterovajore, prodhime te arroreve, vaj ulliri, te gjitha llojet e djathrave, fruta dhe perime)

Shkoder ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni