Skip to content

DACRIPA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-19 14:44:41
JSON

NIPT: M27309207M
Administrator: Damiano Maggio
Objekti i Veprimtarisë: Bar, restorant, piceri, organizim eventesh dhe festash; do te marre pjese ne evente gastronomike te organizuara nga vete shoqeria si dhe nga te trete, ofrimin e formimit profesional ne fushen e picerise.
Emërtime të tjera Tregtare: DACRIPA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07/11/2022
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 50 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
VLORE Lagja Pavaresia, Rruga Cameria, Pallati “ENOS”, Nr. pasurie 27/460-n7, Kati perdhe

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.11.2022
Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 19.11.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro