Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Paola Tamborrini
Rezultate gjithsej: 1

DACRIPA

M27309207M
(Bar, restorant, piceri, organizim eventesh dhe festash; do te marre pjese ne evente gastronomike te organizuara nga vete shoqeria si dhe nga te trete, ofrimin e formimit profesional ne fushen e picerise.)

Vlorë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni