Skip to content

ELITA ‘S’ HOLDINGS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-01-25 07:33:33
JSON

NIPT: M31320501D
Administrator: Ergi Stafa
Objekti i Veprimtarisë: Konsulencë për tregti dhe ndërtimit të marrëdhenjeve korporative ndërkombëtare. Veprimtari ne fushen e konsulences teknike per te gjitha fushat e ekonomise, kryerje studimesh komplekse per dege te ndryshme transporti te levizjes se mallrave, kryerje studimesh ekonomikefinanciare, konsulence ne fushen juridike dhe administrative. Konsulencë, shërbime në fushën e pasurive të paluajtshme, duke përfshirë shitje, blerje, marrje e dhënie me qira. Menaxhimi i pronave te paluajtshme si edhe ndermjetesimi per shitje blerje apo dhenie me qera te pronave te paluajtshme midis personave fizike, personave juridike private dhe publike. Negocime, ndermjetesime, perfaqesime te te treteve ne fushen e real estate si ne tregun e brendshem ashtu edhe ne ate nderkombetar. Menaxhimi i projketeve me rendesi private e publike, projektimin, prodhimin, shitjen, tregtimin, koncensionin per perdorim me qera te te mirave dhe sherbimeve ne pergjithesi, ente publike apo private ne Shqiperi apo jashte saj. Qofshin keto projekte madhore per prodhim energjie hidrike, eolike, fotovoltaike, cdo lloj energjie te rinovueshme. Komplekse ndertimi per banim, kompleks turistik. Te perfitoje, transferoje, te marre apo jape me qera, te bleje dhe shese, si dhe te kontraktoje, te drejten e markes, patentes, licences, dhe te drejtat e tjera qe jane te ngjashme me keto. Marrjen e cdo distributori, franchise, eksluzivitet per produkte dhe materiale te cdo lloj fushe.
Emërtime të tjera Tregtare: ELITA ‘S’ HOLDINGS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 16/01/2023
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres Rruga Taulantia, Pallati Oxholli Nr 2. Ap.36

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 24.01.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : P. Nikolli