Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ergi Stafa
Rezultate gjithsej: 1

ELITA ‘S’ HOLDINGS

M31320501D
(Konsulencë për tregti dhe ndërtimit të marrëdhenjeve korporative ndërkombëtare. Veprimtari ne fushen e konsulences teknike per te gjitha fushat e ekonomise, kryerje studimesh komplekse per dege te ndr)

Durres ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni