Skip to content

SPM Production & Distribution
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-04 10:45:38
JSON

NIPT: M31703502H
Administrator: Ilir Gjoni
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakicë të artikujve të ndryshëm, kryesisht ushqimor. Tregëtim dhe përpunim i produkteve të mishit, dhe nënprodukteve të tij, tregëtim i perimeve dhe i zarzavateve, pepunim I zarzavateve dhe ruajtja në dhomat frigoriferike. Shërbim ushqimi ‘Take-Away’ dhe Delivery, Bar-kafe, Restorant, Muzike Live, etj,.
Emërtime të tjera Tregtare: SPM Production & Distribution
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02/05/2023
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Rruga :” Grigor Durrsaku” me zonë kadastrale nr.8514, me nr pasurie 3/162+2-2 , vol.26, faqe 155

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 04.05.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja