Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ilir Gjoni
Rezultate gjithsej: 1

SPM Production & Distribution

M31703502H
(Tregti me pakicë të artikujve të ndryshëm, kryesisht ushqimor. Tregëtim dhe përpunim i produkteve të mishit, dhe nënprodukteve të tij, tregëtim i perimeve dhe i zarzavateve, pepunim I zarzavateve d)

Durres ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni