Skip to content

BOER
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-06-22 14:15:46
JSON

NIPT: M31724035M
Administrator: Uran Kazazi
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime te ndryshme ne fushen e ndertimit si; suvatime,shtrim pllakash ,murature , karpentieri, punime hekuri , betonime , hidroizolime , patinime , lyrje me boje, instalime elektrike , instalime hidraulike , riparime dhe perforcimee te strukturave prej betoni, etj. Sherbime konsulence ne fushen e ndertimit, projektimit dhe arredimit, Import – eksport etj.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23/05/2023
Rrethi: Vore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Vore, Fshati Marikaj, Pasuria me nr.143/28, Zona Kadastrale 2596, Vol.19, fq.131, Bashkia Vore , Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 22.06.2023
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani