Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Kastriot Hajdaraj
Rezultate gjithsej: 2

SARP GROUP

M21313510M
(Prodhimi dhe tregtimi i produkteve kimike per ndertim .Punime laboratori ne testimin e materialeve te ndertimit, gjeoteknike, etj, kalibrimine makinerive dhe pajisjeve matese, certifikimin e sistemit te cilesis)

Durrës ALL

BOER

M31724035M
(Sherbime te ndryshme ne fushen e ndertimit si; suvatime,shtrim pllakash ,murature , karpentieri, punime hekuri , betonime , hidroizolime , patinime , lyrje me boje, instalime elektrike , instalime hidraulike)

Vore ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni