Skip to content

White House Funeral Home
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-09-15 14:08:37
JSON

NIPT: M31829005T
Administrator: Adi Balla
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime pritje-percjellje, ambjent me qira ditore per evente dhe organizime mortore.Sherbim parkimi automjetesh.Te tjera aktivitete qe nuk jane te ndaluara me ligj.
Emërtime të tjera Tregtare: White House Funeral Home
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19/06/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 600 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Sipas Vendimit te Asamblese se Pergjithshme date 24.07.2023, eshte ndryshuar statusi i shoqerise nga aktiv ne te pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake nr.1, rruga Ali Shefqeti, zk.8170, Ndertese dy kateshe, nr. pasurie 9/242.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 15.09.2023
Akti i themelimit te Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani