Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Adi Balla
Rezultate gjithsej: 3

EIDEN-KOMPLEKS

L82119038A
(Kalceto. Bar kafe)

Tiranë ALL

TIRONA KING

M02110006C
(Kalceto sportive. Menaxhim dhe administrim i shkollave dhe akademive te futbollit per femijet dhe te rinjte. Menaxhim dhe administrim i strukturave sportive. Menaxher dhe perfaqesues ne lidhjen e kontratave te )

Tiranë ALL

White House Funeral Home

M31829005T
(Sherbime pritje-percjellje, ambjent me qira ditore per evente dhe organizime mortore.Sherbim parkimi automjetesh.Te tjera aktivitete qe nuk jane te ndaluara me ligj.)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni