Skip to content

DEMIR - MAT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-10-12 14:00:09
JSON

NIPT: M32011027G
Administrator: Murat Demir
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport si dhe tregetim me shumice dhe pakice per pjese kembimi auto, filtra, aksesore, vajra lubrifikante per mjete motorike, pjese kembimi per mjete te renda. Importeksport dhe tregetim me shumice e pakice te materialeve te ndertimit, hidrosanitare, elektrike, energjitike, elektroshtepiake, tekstile. Projektim dhe zbatim te punimeve te ndertimit dhe montim ne godina banimi, civile, industriale, ujesjelles, kanalizime te ndryshme.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04/08/2023
Rrethi: Vore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Turqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Vore, Berxull, kapanon me strukture metalike 12x12m2 , zona kadastrale 1167, nr pasure 703/32 Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 12.10.2023
Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronarit Perfitues date 12.10.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani