Skip to content

SDSART
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-10-24 08:54:35
JSON

NIPT: M32108038J
Administrator: Fatmir Kule
Objekti i Veprimtarisë: Bar-Kafe, Restorant, Pasticeri e të ngjashme. Në fushën e import-eksportit, prodhimit dhe tregtimit të të gjitha mallrave industriale, ushqimore, bujqësore, e blegtorale, fruta-perime, kafe e nënprodukteve të saj, pije të të gjitha llojeve etj. Në fushën e zhvillimit të turizmit, të hapjes së restoranteve, bareve, diskotekave, lojera argëtuese për fëmijë, qendër sportive etj. Dhënie me qira e ambjenteve, makinerive dhe pajisjeve. Në fushë e agjentimit, dizajnit, brandimit, paketimit, publicitetit dhe prodhimit të materialeve publicitare, krijimit dhe publikimit të tyre në cdo lloj materiali apo forme tjetër reklamuese. Tregtim të produkteve dhe shërbimeve të lartpërmendura drejtpërdrejt te klientët dhe/ose online (e-commerce). Prodhimi, përpunimi, shpërndarja, magazinimi, me shumicë e pakicë të ushqimeve me origjinë shtazore ose jo, prodhim akullore dhe prodhime pasticerie e brumi. Import-eksport i lëndëve të para dhe produkteve ushimore me origjinë shtazore ose bimore.
Emërtime të tjera Tregtare: SDSART
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01/09/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Nr. pasurie 2/166, Godinë një katëshe, Njesia Nr. 5, Rruga "Vaso Pasha", Zona kadastrale 8270

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 24.10.2023
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani