Skip to content

Hopi-Planet
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-12-08 14:40:59
JSON

NIPT: M32230021N
Administrator: Vangjel Miho
Objekti i Veprimtarisë: Projektimin dhe realizimin e sistemeve informative te integruar, telematike, te trasmetimit, te proçeseve software dhe sherbime ne sektorin e trajnimit,perpunimit dhe trasmetimit te te dhenave,etj. Promovim produktesh te teknologjise se informacionit si website, aplikacione web dhe cdo gje tjeter qe ka te beje me marketimin, ne perputhje me legjislacionin shqiptar. Kryerja e cdo operacioni ekonomik e juridik, prodhues dhe tregtar e financiar, qe lidhet drejtperdrejt ose terthorazi me objektin e veprimtarise se shoqerise,per te cilin ne baze te legjislacionit shqiptar kerkohet leje e posacme nga organet kompetente te administrates publike, do te realizohet vetem pasi te jete siguruar leja perkatese.
Emërtime të tjera Tregtare: Hopi-Planet
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18/10/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga e Kavajes, qendra Sun Tower, kati 5, apartamenti2, njesia bashkiake Nr.9

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 08.12.2023
Akti i themelimit te Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani