Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Vangjel Miho
Rezultate gjithsej: 1

Hopi-Planet

M32230021N
(Projektimin dhe realizimin e sistemeve informative te integruar, telematike, te trasmetimit, te proçeseve software dhe sherbime ne sektorin e trajnimit,perpunimit dhe trasmetimit te te dhenave,etj. Promovim)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni