Skip to content

Prime E&G
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-12-08 14:12:03
JSON

NIPT: M32230504H
Administrator: Enea Shkurti
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet ne fushen imobiliare. Ndermjetesim ne qera dhe shitblerjen e pasurive te paluajtshme. Blerje, shitje, shkembim, vleresim, tregtim i tokave dhe i ndertesave te te gjitha llojeve. Marrje punimesh per ndertim, shitje, shkembim, ristrukturim, marrje dhe dhenie me qera, administrim dhe menaxhim pasurish te patundshme ne pergjithesi, ne pronesi si publike ashtu edhe private. ShitBlerje dhe dhenie me Qira e makineve te te gjitha llojeve. Import - eksport te mallrave te ndryshem te reja dhe te perdorura, mallra te konsumit dhe ushqimor dhe ato Industriale.
Emërtime të tjera Tregtare: Prime E&G
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23/10/2023
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Zona Kadastrale 8514, Lagjia Nr.3, Rruga H. Troplini, P.462, Ap.1, Kt1, Durrës

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 08.12.2023
Akti i themelimit te Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani