Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Orges Kortesa
Rezultate gjithsej: 1

Prime E&G

M32230504H
(Aktivitet ne fushen imobiliare. Ndermjetesim ne qera dhe shitblerjen e pasurive te paluajtshme. Blerje, shitje, shkembim, vleresim, tregtim i tokave dhe i ndertesave te te gjitha llojeve. Marrje punimesh per)

Durres ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni