Skip to content

MUS KONSTRUKSION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-12-11 10:35:12
JSON

NIPT: M32231006V
Administrator: Muli Sali
Objekti i Veprimtarisë: Kryerja e punimeve te ndryshme, hidrocentrale, ndertime civile dhe ushtarake sipas legjislacionit ne fuqi . -Prodhim, perpunim dhe eksportimi i llojeve te ndryshme te materialve te ndertimit . -Importimi , perpunimi dhe tregetimi i materialeve te ndryshme dhe mineraleve te te gjitha llojeve . -Prodhimin dhe tragetimin e produkteve, me baze industriale, per te gjithe sektoret e ekonomise -Prodhimin dhe tregetimin e produkteve, me baze materiale te ndryshme, per te gjithe sektore e ekonomise.
Emërtime të tjera Tregtare: MUS KONSTRUKSION
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26/10/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Komuna e Parisit, Rruga Robert Zhvarc ,pall Niku Konstruksion kat2 hyrja 8, Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 11.12.2023
Akti i themelimit te Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani