Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Muli Sali
Rezultate gjithsej: 1

MUS KONSTRUKSION

M32231006V
(Kryerja e punimeve te ndryshme, hidrocentrale, ndertime civile dhe ushtarake sipas legjislacionit ne fuqi . -Prodhim, perpunim dhe eksportimi i llojeve te ndryshme te materialve te ndertimit . -Importimi , p)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni