Skip to content

ERDEAL CONSTRUCTION Import – eksport
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-02-12 11:44:47
JSON

NIPT: M32412504P
Administrator: Rustem Korbeci
Objekti i Veprimtarisë: Punime dheu, betoni, shembjesh, restaurim objektesh civile, industriale, turistike, investitor në fushën e ndërtimit, ndërtime civile, industriale, bujqësore, punime të infrastrukturës si punime për ndërtime të rrugëve asfalto betoni të të gjitha kategorive e riparime të tyre, prodhim i elementëve parafabrikat si plinta, trarë, soleta të tipeve të ndryshme, prodhim i materialeve të ndërtimit. Tregtim me shumicë e pakicë, import-eksport të artikujve të ndryshëm industriale, ushqimore, bujqësore e blegtorale, bimë medicinale dhe eterovajore. Import – eksport veshmbathje e konfeksione, pajisje hidrosanitare, hidraulike, kancelari, mobilje, pajisje elektrike e elektronike, kompjuterike, kinkaleri, produkte bujqësore e blegtorale, fruta, perime, produkte deti, prodhime kozmetike e detergjente. Agjensi spedicionere, turistike, shitje biletash udhëtimi ajror e detar. Agjensi imobiliare. Hoteleri – turizëm, hapje dhe shfrytëzim supermarketesh, restorantesh, hotelesh, motelesh, bare e diskoteka. Punime duralumini dhe tregtimi i tyre. Transport mallrash dhe udhëtarësh brenda dhe jashtë vendit. Klinikë mjekësore e dentare.
Emërtime të tjera Tregtare: ERDEAL CONSTRUCTION Import – eksport
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05/12/2023
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Lagjja 13, Plazh, Rruga Pavarësia, Pallati Viko

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 12.02.2024
Akti i themelimit te Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani