Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Rustem Korbeci
Rezultate gjithsej: 2

VIKO

K41629505T
(Eksport të mallrave të ndryshme dhe produkteve të ndryshme industriale, bujqësore me shumicë e pakicë, hapje restorantesh, shërbime publike etj. Ndërtime civile të të gjitha llojeve.)

Durrës ALL

ERDEAL CONSTRUCTION Import – eksport

M32412504P
(Punime dheu, betoni, shembjesh, restaurim objektesh civile, industriale, turistike, investitor në fushën e ndërtimit, ndërtime civile, industriale, bujqësore, punime të infrastrukturës si punime për )

Durres ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni