Skip to content

ESCAPE TERMINAL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-02-13 09:33:52
JSON

NIPT: M32413022L
Administrator: Petrit Dyrmishi
Objekti i Veprimtarisë: • Shoqëria ushtron aktivitetin e saj në fushen e diskotekave clubeve , organizim eventesh, festave . • Organizimin e aktiviteteve kulturore dhe artistike. Aktiviteteve sportive. Evente te ndryshme. Koncerte dhe spektakle. • Sherbime audio, video, foni profesionale, ndriçim profesional, ledwalle etj. • Aktivitet ne fushen e reklames, materiale te tjera publicitare. • Tregtim artikuj ushqimor me shumice dhe pakice. • Sherbime hotelerie dhe cateringu.
Emërtime të tjera Tregtare: ESCAPE TERMINAL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11/12/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 300 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Farke Lunder, Njesia Administrative Farke, Lunder, Pasuria nr.562/8, Zona Kadastrale 2529, Terminali Lindor I Autobuzeve

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 13.02.2024
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani