Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gerdi Karapici
Rezultate gjithsej: 1

ESCAPE TERMINAL

M32413022L
(• Shoqëria ushtron aktivitetin e saj në fushen e diskotekave clubeve , organizim eventesh, festave . • Organizimin e aktiviteteve kulturore dhe artistike. Aktiviteteve sportive. Evente te ndryshme. Kon)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni