Skip to content

ENVER 66
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-05 07:16:33
JSON

NIPT: M32904402O
Administrator: Enver Lamaj
Objekti i Veprimtarisë: -Ndërtime civile, studimi, projektimi dhe mirëmbajtja e tyre. -Ndërtime rrugë, ujesjellësa, vepra ujitëse, rezervuarë diga. - Ndërtime sisteme elektrike, instalime, parqe fotovoltaike. - Tregëti me shumicë dhe pakicë. -Import – Eksport.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 29/04/2023
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagjja 1 Maj, Rr. Çamëria, Pallati Kupola, Shkalla nr. 1, Hyrja nr. 28

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 05.05.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja