Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Enver Lamaj
Rezultate gjithsej: 1

ENVER 66

M32904402O
(-Ndërtime civile, studimi, projektimi dhe mirëmbajtja e tyre. -Ndërtime rrugë, ujesjellësa, vepra ujitëse, rezervuarë diga. - Ndërtime sisteme elektrike, instalime, parqe fotovoltaike. - Tregëti me )

Fier ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni