Skip to content

JUNA KONSTRUKSION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-05 07:31:42
JSON

NIPT: M36704207V
Administrator: Juljan Deliaj
Objekti i Veprimtarisë: Investitor ne ndertim hoteli. Aktivitet ne fushen e ndertimit, zhvillimit te prones, Import eksport materiale ndertimi si dhe veprimtari prodhuese, Veprimtari ndertimi dhe projektimi banesave hoteleri, resorte tj. Veprimtari turistike me varka ,motorra deti , dhe turizem malor, Ndertim ujesjellesash ,vepra bonifikuese ,ura, basene ujore, Ndertim Impiante, ndertime portuale e tj. lmport eksporte prodhime ushqimore dhe blegtorale me shumice e pakice duke hapur pike tregtimi, markate e supermarkete si dhe qendra frigoriferike per prodhime bujqesore dhe blegtorale. Veprimtari ne sektorin e prodhimitt e energjis se paster ujore dhe fotovoltoike.
Emërtime të tjera Tregtare: Juna Konstruksion
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20/04/2023
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë, Lagja “Uji i Ftohte” Rruga “Murat Terbaci” zona kadastrale 8602 nr. Pasurise 41/467 Obj. Privat,Kati Pare 9402

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 05.05.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja