Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Emiljano Deliaj
Rezultate gjithsej: 1

JUNA KONSTRUKSION

M36704207V
(Investitor ne ndertim hoteli. Aktivitet ne fushen e ndertimit, zhvillimit te prones, Import eksport materiale ndertimi si dhe veprimtari prodhuese, Veprimtari ndertimi dhe projektimi banesave hoteleri, resor)

Vlorë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni