Skip to content

BAJRAKTARI 93
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-05 07:19:44
JSON

NIPT: M36704401I
Administrator: Halit Bajraktari
Objekti i Veprimtarisë: Fusha e kerkimit,zbulimit,prodhimit, shfrytezimit dhe tregetimit te mineraleve te ndryshme metalore dhe jo metalore( krometj) me shumice e pakicedheeksport import e ndermjetesim per tregje te mineralit te kromit, prodhim koncentrati, shpime nentokesore, te ferrokromit koncetratit dhe mineralit te kromit, impiant dhe seleksionim kromi. Ne fushen e perdorimit civil telendeveplasese e shperthyese.
Emërtime të tjera Tregtare: BAJRAKTARI 93
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01/05/2023
Rrethi: Bulqize
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Bulqize, Lagjja Gjeologu, Rruga Gjeologui Pare ,objekt privat me nr.pasurie 2/260+1.2, zona kadastrale 8612

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 05.05.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja