Skip to content

SARANDA NET
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-03-01 14:09:06
JSON

NIPT: M41309037L
Administrator: Eno Veshi
Objekti i Veprimtarisë: Shoqëria do të ketë për objekt të veprimtarisë së saj kryerjen e çdo veprimtarie të lejuar nga ligji dhe/ose pjesëmarrjen në çdo veprimtari apo aktivitet të ligjshëm që mund të kryejë një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e krijuar në bazë të legjislacionit shqiptar dhe në veçanti: shërbime në fushën e komunikimeve elektronike si: Operator i rrjetit dhe shërbimeve për transmetim të dhënash/internet, IP TV, VoIP. Shërbime të linjave me qera. Aktiviteti i tregtimit me shumicë dhe pakicë dhe import-eksport të makinerive, paisjeve e veglave të fushës së telekomunikacionit. Importeksport për mallra të ndryshme për nevoja të ushtrimit të aktivitetit të shoqërisë. Ritransmetim media audiovizive bazuar në kabëll koaksial dhe/ose fibër optike. Ritransmetim media audiovizive nëpërmjet internetit. Ritransmetim media audiovizive nëpërmjet satelitit.
Emërtime të tjera Tregtare: SARANDA NET
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28/12/2023
Rrethi: Sarande
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000 000,00
Numri i pjesëve: 4
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlore, Sarande, Kryqëzimi i rrugës "Onhezmi" me rrugën "Adem Sheme" (përbri Fast Food "Çuçi")

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 01.03.2024
Akti i themelimit te Shoqerise
Vendimi i Asamblese se ortakeve date 08.02.2024
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani