Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Forma Ligjore:Person Fizik
Rezultate gjithsej: 1853

Genci Shurdho.

L33818002M
(Shkolle kursesh dhe trajnimesh per gjuhe te huaja, shitje me pakice dhe shumice librash, organizime testimesh kombetare dhe nderkombetare, import eksport te librave dhe materialeve mesimore.)

Korçë ALL

Bjona Ziaj.

M11319002U
(Konsulence Biznesi dhe Financiare, Konsulence Ligjore, Inovacion, Dixhitalizim, Promovim,Turizem, Organizim aktiviteti sportiv.)

Tiranë ALL

Ervin Mete

L92217028J
(Konsulence ligjore, fiskale, financiare etj.)

Tiranë ALL

Endri Karaboja

M02212501F
(Agjensi eventesh, ndriçim profesional, blerje-shitje dekoresh, shitje flamujsh, shitje kurora ceremoniale, shitje dekoresh festive, organizim koktejli, shitje dritash te vogla festive, prodhim dhe shtypje f)

Durres ALL

Elona Kosova

M21503007K
(Agjensi Turistike)

Tiranë ALL

Ulsi Manja

L01609011A
(Avokat)

Tiranë ALL

AKIL KËBEJ

L42321502S
(Import - eksport, tregti kerpudha. Mbledhje tartufi në terren dhe konservim i tij. Import veshje te perdorura.)

Durres ALL

Bledar Baho

M42505002H
(Kafene. Piceri .Tregti me pakice dhe shumice artikuj te ndryshem. Laborator Klinik Biokimik. Detergjent. Kanceleri.Pasticeri)

Dimal ALL

VLASH DHAMO

K71904010E
(Konsulence, sherbime, punime civile.)

Tirane ALL

Jonida Muço

M32107014E
(Tregetim artikuj te ndryshem industrial.Materiale ndertimi,Vegla pune,Elektrike,Hidraulike,Hidrosanitare,Matriale hidroizolues,Kopshtari,Aksesor dhe artikuj te ndryshem per kafshe,Kancelari,Artikuj shkollor)

Tiranë ALL

Jetmir Disha

M11312020G
(Studio projektimi i objekteve të ndërtimeve civile dhe industrial, konsulenca në fushën e ndërtimit Projekte Arkitektonike, Konstruktive, Hidroteknike, Elektrike,Kondicionimi,Mbrojtja Kundë Zjarrit, Sh)

Elbasan ALL

ARDIT KRAJA

K31624169U
(Tregtim me shumice e pakice, import eksport te konfeksioneve.)

Tirane ALL

Sokol Kraja

M11307021M
(Dhenia me qira e ambjenteve ; Aktivitete te keshillimit per biznes dhe keshilla te tjera per manaxhim.)

Tirane ALL

Elona Çaushi

K41416001B
(Konsulence ne fushen e ekonomise dhe mjedisit.)

Tirane ALL

Elona Çaushi

L01616024T
(Bar)

Tirane ALL

Elona Çaushi

M22206021H
(Konsultim, projekte mjedisore e inxhinierike.)

Tirane ALL

Luan Perzhita

L81826020F
(Veprimtari arkeologjike.)

Tiranë ALL

Theofan Kazanxhiu.

M01802501R
(Prodhime te ndryshme brumi, buke, embelsira te ndryshme, akullore. Pastiçeri. Bar-Kafe.)

Durres ALL

Ergys Verdho.

L22321007D
(Vleresim i pasurive te paluajtshme.Projektim ne fushen e ndertimit.)

Tiranë ALL

Tedi Dobi.

L71503031K
(Shërbime të menaxhimit të projekteve dhe aktiviteteve në fushën e integrimit evropian e shtetit të së drejtës, legjislatikë, ndërmjetësim, asistencë teknike dhe rritje kapacitetesh profesionale p)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni