Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Emri Subjektit:ENERGY DEVELOPMENT GROUP
Rezultate gjithsej: 1

ENERGY DEVELOPMENT GROUP (Ish FRIGO FOOD ENERGY INVEST)

K82124007R
(Studimin, projektimin, konsulencen, sipermarrjen zbatuese dhe/ose investimin per realizimin me fonde publike dhe/ose jo publike te heceve, financimin, venien ne pune, administrimin, prodhimin, shperndarjen, eks)

Tiranë -5975400 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni