Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Emri Subjektit:alb - star
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ALB - STAR ( ish "''ALB-STAR'"'; ish"ALBSTAR SH.P.K")

J62903512W
(Ndërtime civile, industriale, tregti import export. Transport i mallrave për të tretë me qira dhe për llogari të vet brenda vendit. Tregti me shumicë e ujit të pijshëm dhe e ujit industrial. Transport )

Tiranë 607140774 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni