Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Emri Subjektit:senka
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

SENKA

J94808405Q
(Objekti kryesor i veprimtarise se shoqerise eshte si me poshte: -Shitblerje materiale ndertimi, Ndertim banesa, Rruge, Trajtimi i dyshemeve te betonit, shitje, blerje dhe importe dhe eksporte i te gjitha mat)

Lushnje 20079407 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni