Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner: "PBC" SH.P.K
Rezultate gjithsej: 1

IBAS shpk (ish "PBC SH.P.K.")

L72217001G
(Publikimi i softuereve te tjere. Tregtia me shumice e pajisjeve elektronike dhe te telekomunikimit, si dhe pjeseve te tyre.Tregtia me shumice e kompjutereve, e pajisjeve periferike te kompjutereve dhe softuerev)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni