Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:ALESSANDRO PALLINI
Rezultate gjithsej: 1

Albania Padel Group

M11828027T
(Organizimin dhe menaxhimin e fushave sportive te sportit Padel. Organizimi i eventeve sportive, kampionateve dhe çmimeve te lojes Padel. Formimin profesional dhe trajnimin e instruktoreve dhe lojrave te Pad)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni